Betalingen

Betalen bij 4Allsports kan op verschillende manieren. U kunt betalen met je kredietkaart, bankkaart of per overschrijving.

1. Kredietkaart (PayPal)
2. Multisafepay
2.1 Ideal (Nederland)
2.2 Bancontact (Belgie)
3. Overschrijving

1. Kredietkaart (PayPal)

Enerzijds kan je opteren om te betalen met je kredietkaart. Om deze transacties veilig te laten verlopen, maakt 4Allsports gebruik van een externe partner. Multisafepay, een bedrijf gespecialiseerd in 100% beveiligde betalingen online.

De betaling wordt volledig afgehandeld op de servers van Multisafepay, een 100% beveiligde omgeving. Wij noch ons personeel komt in aanraking met je kaartgegevens.

2. Multisafepay accepteert : VISA, MasterCard, Ideal, Bancontact

Betalen met je kredietkaart is de enige methode waarbij je bestelling meteen zal verwerkt worden. Indien je bestelde goederen op voorraad liggen zullen deze dezelfde dag of de eerstvolgende werkdag meteen verzonden worden.

Betalingen via Ideal en Bancontact vergen een langere verwerkingstijd. Dit heeft dan ook tot gevolg dat de leveringen later vertrekken.

3. Overschrijving

Betalen via overschrijving kan uiteraard ook. Dit doet u naar het volgende nummer

4Allsports Comm V

Sint-Bernardsesteenweg 322 V1, 2020 Antwerpen

Rekeningnummer : BE82 0017 1428 7868

BIC : GEBABEBB

Vermeld bij de overschrijving duidelijk uw bestelnummer, zodat wij uw betaling snel kunnen verwerken.

Verzendingen

Goederen kunnen niet afgehaald worden. Deze worden steeds verzonden met de koerierdienst van onze keuze. Meer informatie vindt u onder onze verzendpagina.

Levering

4Allsports verkoopt kwalitatief hoogwaardige goederen en doet zijn uiterste best om deze in perfecte staat aan u te bezorgen.

Uw bestellingen vertrekken uit ons magazijn en worden op een aangepaste manier verpakt. Het is onze grootste zorg dat uw pakket en de betreffende goederen in perfecte staat worden afgeleverd.

Elke bestelling is bij verzending ook voorzien van een volgnummer (ook wel eens trackingnummer genoemd).
U kan dit nummer gebruiken op de aangewezen sites van uw geselecteerde vervoersdienst (koerier). Op deze manier kan u ten allen tijde, eender waar ter wereld, uw product op de voet volgen.

Al de door ons vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en in geen geval bindend. Vertragingingen kunnen voorkomen maar vormen geen reden voor verbreking van de koop. Evenmin kan de vertraging aanleiding geven voor betaling van een schadevergoeding in het voordeel van de koper, tenzij in geval van opzettelijke vertraging.

Tenzij anders aangegeven zijn het transport en de levering van de goederen bij de koper niet inbegrepen in de prijzen. De kosten van transport en levering worden afzonderlijk vermeld.

Wanneer in uitzonderlijke gevallen de reguliere termijn van verzending verlopen is, kan je 4Allsports contacteren via e-mail en traceren wij het pakket voor jou.
Bij verlies of beschadiging doen wij het nodige om uw goederen alsnog zo snel mogelijk terug te verzenden en gaat de levertijd automatisch opnieuw van start.