Retourneren van uw zending

U mag nieuwe, door 4Allsports, verkochte producten binnen de 14 dagen na aflevering terugzenden.

Verkochte producten moeten in hun originele verpakking terug bezorgd worden. Als blijkt dat 4Allsports de fout veroorzaakte dan zal 4Allsports de retourkosten vergoeden, volgens het bedrag dat u werd aangerekend voor de verzending.


Mail hiervoor onze verkoopsafdeling. Zij helpen u graag om uw pakket terug te sturen.

U kan binnen de 30 dagen na terugzending door de koerier een teruggave van uw tegoed verwachten.


Deze periode hebben we nodig om uw retourzending te behandelen. Deze periode behelst het terugzenden, controleren, en verwerken van uw terugbetaling.


U kan een bericht verwachten van 4Allsports eens uw retour en het tegoed door ons volledig verwerkt is. Hieronder kan u de detail gegevens terugvinden van ons retourreglement.

1. Producten die niet retourneerbaar zijn

4Allsports accepteert geen terugzending van volgende producten:

Produkten waarvan het 4Allsports-serienummer of verzendingsnummer ontbreekt.

Cadeaubons.

Producten aangekocht bij andere dan 4Allsports.

Medische bandages

2. Gedeeltelijke terugbetaling

Gedeeltelijke terugbetaling zal voorkomen bij volgende producten:

Producten die een terugzending hebben na 14 dagen.

Produkten die tekenen vertoont van gebruik.

Produkten die niet in de originele staat worden geretourneerd

.

3. Bestellingen die niet binnen 14 dagen terug komen.

Bestellingen ouder dan 14 dagen na aflevering worden niet meer opgevolgd door onze verkoopsafdeling. Deze retouren komen in theorie niet meer in aanmerking voor een vergoeding.
Wenst u het product echter toch nog terug te sturen dan kan er in samenspraak met onze verkoopsafdeling een deel van de waarde worden terugbetaald. Verzend uw producten naar:

4Allsports

Sint-Bernardsesteenweg 322 V1

BE-2020 Antwerpen

Antwerp, Belgium, Europe

4. Omruilingen.

Heeft u een fout artikel besteld, heeft u het verkeerde artikel ontvangen, en u wenst dit om te ruilen tegen voor een ander artikel, verzend dan een e-mail naar onze verkoopsafdeling met de vraag om vervanging of omruiling.

Neem contact op met onze verkoopsafdeling om de retour of omruilprocedure op te starten. Zij zullen u de nodige instructies bezorgen voor een snelle afhandeling. Gelieve er rekening mee te houden dat het 3 tot 5 werkdagen kan duren om het retourproces volledig te doorlopen.

5. Gebruik van het retourformulier.

Vul het retourformulier correct en volledig in. Dit versnelt de afhandeling van uw retour. Draagt u er zorg voor de goederen stevig te verpakken. Beschadigde goederen geven namelijk geen recht op teruggave.

Gelieve geen producten van verschillende orders terug mee te zenden in eenzelfde retourzending. Het mixen van bestellingen kan leiden tot een niet correcte teruggave. Elke verzending moet teruggezonden worden met het aparte retourformulier dat meegezonden is bij de goederen.Indien u dit formulier verloren heeft kunt u steeds contact op nemen met onze verkoopsafdeling. Indien de terugzending een gevolg is van een directe fout van 4Allsports (U ontving een foutief of defect product, etc.), zal 4Allsports de verzendingskosten volledig dragen.
Indien de terugzending geen gevolg is van een directe fout van 4Allsports, zal 4Allsports de standaard verzendingskosten in mindering brengen van uw tegoed.